Jack Vegas

I Sverige har Svenska Spel länge försett oss med de populära Jack Vegas maskinerna. De här spelen brukar finnas på krogar och i barer och de innehåller flera olika slags spel. Det tycks vara en viss typ av människor som häckar vid dessa maskiner och många drar sig för att ens försöka. Det kan kännas pinsamt att sätta sig ner vid Jack Vegas skärmen när man inte vet hur videopoker och enarmade banditer går till. Jack Vegas online är räddningen! Läs vidare för att lära dig mer om dessa klassiska videospel.

Jack Vegas

Så spelar du

Det första du måste göra är att bestämma dig för vilket slags Jack Vegas spel du vill spela. Om du väljer hjulspel, slots, så är det turen som avgör hur det kommer att gå. Du gör en satsning och drar igång hjulen. När de stannar så vill du se en vinnande kombination på de vinstrader som spelet har. Det betyder att du kan vinna om du har symboler som matchar varandra diagonalt, vertikalt eller på annat sätt. Väljer du videopoker så kan skicklighet påverka om du vinner. Du spelar med fem kort och precis som i vanlig poker så måste du avgöra om du ska behålla de du har, dra nytt kort eller ge upp spelet.

Jack Vegas på krogen

På en Jack Vegas maskin kan man göra en satsning mellan 1 och 5 kronor och vinsten kan max bli 500 SEK. Det är dock ganska vanligt att man vinner så det kan vara riktigt kul att spela Jack Vegas på krogen. Tyvärr så tilltalar inte den här miljön alla de som faktiskt älskar videospel. Därför är den ursprungliga typen av Jack Vegas mycket begränsad. Svenska Spels monopol gör också att maskinerna blir aningen begränsade i urval av spel.

Jack Vegas online

Om du vill spela Jack Vegas online så blir det plötsligt svårt att välja var och på vilken maskin. Det finns helt enkelt så många varianter. Jack Vegas innehåller ju både videopoker och slots men online behöver dessa spel inte samsas i en och samma maskin. Du kan välja precis vilken variant av hjulspel, sportspel eller videopoker som du vill spela och dessutom kan stora vinster styra ditt val. En annan fördel med att spela online är också att du inte behöver stå i kö för att få spela. Ingen kommer att snegla över din axel och kommentera dina val av kort. Online kan alla spela Jack Vegas!

Vinster på Jack Vegas

Det finns många Jack Vegas liknande spel online som har riktigt stora vinster. Om du spelar slots med progressiv jackpott så kan det handla om flera miljoner som står på spel! Vissa maskiner har bestämda jackpotter som även de kan vara imponerande. Om du deltar i en turnering med Jack Vegas spel så brukar du också kunna tävla om mer pengar. Det viktigaste är dock att ha roligt och det kan man lugnt säga att man har med dessa spel som kan spelas hur länge som helst för en mycket liten insats.